Magazin online de cabine de dus

Politica magazinului online www.cabine-dus-hidromasaj.ro

Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea magazinului online www.cabine-dus-hidromasaj.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Magazinul www.cabine-dus-hidromasaj.ro isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Vizitand aceasta pagina puteti viziona varianta cea mai recenta a acestor prevederi:

  • Transport gratuit pentru cabinele de dus in localitatile cu sediu Urgent Curier.
  • Pentru localitatile fara sediu Urgent Curier platiti 1 Leu/Km suplimentar.
  • Livrare rapida pentru produsele din stoc - minim 2 zile lucratoare.
  • Garantie 2 ani si extragarantie contra cost(daca sunt disponibile piese de schimb).
  • Manual de instalare si suport instalare telefonic.

Puteti solicita returul de produse cu cheltuielile returnarii in sarcina noastra in urmatoarele situatii:

  • Produse care nu sunt conforme cu specificatiile de pe site
  • Produse care nu sunt functionale in primele 24 de ore de la receptie sau colete care prezinta deteriorari
  • Produse livrate gresit(altele decat cele comandate)

Renuntarea la cumparare:

Conform legislatiei in vigoare: “Consumatorul (persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociații, care cumpără, dobândesc, utilizează sau consumă produse ori servicii în afara activității lor profesionale) are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Cabine-dus-hidromasaj.ro - Noi va sprijinim in efortul dumneavoastra de a va achizitiona produsele necesare utilarii bailor prin produse de buna calitate la preturi rezonabile.